Hyvinvointivalmennus | Coaching- ja valmennuspalvelut Loihu

LOIHU hyvinvointivalmennus

Haluaisitko onnistua lisäämään hyvinvointiasi, mutta olet ehkä jo alkanut menettää uskosi onnistumiseen?
Tiesitkö, että uudenlainen arki on täysin mahdollinen? Sinä voit jaksaa hyvin, tehdä hyvinvointiasi tukevia valintoja ja uskoa itseesi sekä kykyysi tehdä muutoksia!

 

LOIHU hyvinvointivalmennuksessa opit uusia keinoja, joiden avulla kuljet kohti tavoitettasi haaveilitpa sitten pysyvästä elämäntapamuutoksesta, paremmasta jaksamisesta arjessa tai mahdollisuudesta keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin.


Millaisesta elämästä sinä haaveilet? Miten tällä hetkellä olet onnistunut yhdistämään hyvinvoinnin arjen pyöritykseen?


Arkemme on nykyään usein kuormittavaa. Moni ajautuukin umpikujaan, josta voi olla vaikeaa kömpiä omin avuin pois. LOIHU hyvinvointivalmennus lähtee kuitenkin ajatuksesta, että juuri sinä olet oikea henkilö muuttamaan omaa arkeasi. Ja siihen ei tarvita sirkustemppuja vaan oman toiminnan tietoista muuttamista. 

 

"Sinulle, joka koet, että arkesi on kaaos, voimavarasi elämäntapamuutokseen lopussa tai et tiedä mitä tekisit ensimmäisenä tai mistä aloittaa. Minun tilanteeni on tyypillinen ruuhkavuositarina, monta lasta ja vuorotyö, siinä oli ja on toisaalta vieläkin viilattavaa."

 

Oletko tähän mennessä aloittanut muutoksen muuttamalla samalla kertaa ruoka- ja liikuntatottumuksiasi? Se saattaa tuntua hyvältä idealta, kun tavoitteena on saada mahdollisimman nopeita tuloksia. Nopeat tulokset kuitenkin usein myös katoavat samaa vauhtia, koska pää ei pysy mukana muutoksessa.


Tule mukaan henkilökohtaiseen valmennukseen, jossa keskityt vahvistamaan mielen taitojasi. Ne ovat paras keino muuttaa omia toimintatapoja.


Millaista olisi, jos huomaisit, että osaat toteuttaa haaveesi käytännössä? Kokisit, että oma kehosi ja mielesi toimivat hyvin ja jaksamisesi on riittävää työssä ja vapaa-ajalla. Mielialasi olisi levollisempi ja useammin hyväntuulinen ja toiveikas. Entä jos osaisit pitää huolta myös rajoistasi ja palautumisestasi?

LOIHU hyvinvointivalmennuksessa aloitamme muutoksen sinusta ja sinun tarpeistasi. Mietimme yhdessä, mitä hyvinvointi sinulle merkitsee ja millaisia muutoksia tarvitset arkeesi, jotta voit paremmin.


Valmennustapaamisissa sinä olet keskipiste. Keskitymme siihen, miten sinä voit lisätä fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi. Valmennus lähtee ajatuksesta, että sinä olet oman arkesi paras asiantuntija, ja siksi myös ratkaisut lähtevät sinusta. Minun tehtäväni valmentajana on tukea sinua muutoksessa, esimerkiksi ohjaamalla sinua tunnistamaan vahvuuksiasi ja voimavarojasi sekä asettamaan konkreettisia tavoitteita.


Matkan varrella huolehdimme yhdessä, että teet arjessa joustavia muutoksia, jotka todella vievät sinua kohti tavoitettasi.

 

"Olen muuttanut arjessani pieniä asioita, ensiksi korjasin ateriarytmiäni ja aloin syödä säännöllisemmin, seuraavaksi vaihdoin välipalat hiukan terveellisempiin ja kiinnitin huomioita siihen, että lautasella on varmasti kasviksia"

 

Valmennuksen tavoite on, että jossain vaiheessa et enää tarvitse sitä, vaan sinulla on kyky johtaa itseäsi omannäköisessäsi arjessa. Valmennuksessa ei rakenneta superihmisiä, vaan harjoitellaan uudenlaista otetta sinulle hyvään arkeen.

Tavoitteeni valmentajana on, että onnistut lisäämään pysyvästi hyvinvointiasi. Siksi muutos tehdään rauhassa kokeillen ja testaten, mikä tuntuu sinusta hyvältä. Samasta syystä en ohjaa sinua rajaamaan rajusti ruokavaliotasi tai tekemään hurjia treeniohjelmia. Ne saattaisivat tuoda nopeita ja näyttäviä tuloksia, mutta sellaiset tulokset myös katoavat nopeasti.

 

"Opin valmennuksen kautta, että itselleen ei kannata olla ehdoton tai asettaa itseään liian tiukkoihin raameihin ja valtavan suuriin tavoitteisiin. Helppo lause ajatella, mutta vaati myös työtä viedä se käytäntöön. Mitä suurempi tavoite on, sen hankalampaa siihen on päästä, varsinkaan kovin nopeasti ja toisaalta sen helpompaa on pettyä, kun tavoite jää saavuttamatta. Opin pilkkomaan isoja kokonaisuuksia pienempiin ihan konkreettisesti."

 

Miltä sinusta kuulostaisi ottaa itsellesi aikaa valmennukseen, joka on vain sinua varten?


LOIHU hyvinvointivalmennuksen aikana löydät konkreettisia keinoja siirtää tavoitteesi käytäntöön. Valmennus ottaa huomioon muuttuvan elämäntilanteen, jolloin esimerkiksi stressaavina aikoina etsitään sinulle sopivia stressinhallintakeinoja. Kun jaksat taas paremmin, keskitymme toimintaan. Valmennuksen aikana opit säätelemään kuormitustasi ja hölläämään, kun on tarvis. Kestävät elämäntapamuutokset perustuvat juuri kykyyn muuttaa toimintaa erilaisissa tilanteissa. Siksi otamme valmennuksessa askeleita sinun tahtiisi.


Millaisia tuloksia haluaisit saada? Toivoisitko onnistumista elämäntapamuutoksessa, energiaa iltoihin, parempia yöunia tai ehkä lisää mielekästä tekemistä? 


Edistät valmennuksessa kykyäsi toteuttaa muutoksia, jotka joustavat arjessa. Jos olet tekemässä pientä hienosäätöä, voit saada hyviä tuloksia lyhyessä valmennuksessa. Jos taas haluat vihdoinkin löytää keinot, joilla tavoitat isotkin hyvinvointihaaveesi, kannattaa panostaa pidempään valmennukseen.


Voit varata ilmaisen aloituskeskustelun, jossa keskustelemme tilanteestasi ja mietimme, miten valmennus tukee sinun tavoitteitasi.

 

"Ajatusprosessit omien toimintamallien muutosta kohti ja ymmärrys niiden muutoksen tärkeydestä lähtivät liikkeelle ja uskon, että jatkossa hyödyt alkavat näkyä itselle paremmin sopivina ratkaisuina ja vahvuuksien parempana tunnistamisena."

 

Valmennuksessa lähestyt tavoitettasi esimerkiksi

- asettamalla sinulle sopivia pää- ja välitavoitteita

- oppimalla säätelemään kuormitustasi 

- muuttamalla ajattelu- ja toimintatapojasi hyvinvointiasi tukeviksi

- huolehtimalla voimavaroistasi

- tunnistamalla ja purkamalla haitallisia uskomuksia

- siirtämällä uuden osaamisesi käytäntöön


Miten LOIHU hyvinvointivalmennus poikkeaa muista valmennuksista? 

Valmennus keskittyy mielen taitoihin, jotka ovat vielä aika uusi juttu hyvinvointivalmennuksissa. Usein valmennusten pääpaino on ravitsemuksessa ja liikunnassa. Mahdollisuus muuttaa toimintatapojaan käytännössä alkaa kuitenkin omasta ajattelusta. Siksi käytän valmennuksessa ratkaisukeskeisiä toimintatapoja. Valmennuksen keskipisteessä olet sinä. Etsimme keinoja, joilla juuri sinä onnistut parhaiten. Se tarkoittaa myös sitä, että valitset itse, miten lähestyt tavoitetta. Minä tuen sinua hyvinvointi- ja muutososaamisellani. 


LOIHU hyvinvointivalmennuksen tekee erityiseksi myös se, että haluan tarjota vastuullista ja hyvinvointia pitkäaikaisesti lisäävää valmennusta. Siksi ohjaan sinua tekemään muutosta rauhassa, jolloin sinulla on aikaa muuttaa elämääsi konkreettisesti. 

 

"Lotan innostava valmennustapa ja rohkaiseva läsnäolo haastavat tutkimaan omia toimintatapoja, jotka ovat vieneet kohti epätasapainoa elämän eri osa-alueilla. Mielestäni valmennus on toimiva tapa käsitellä asioita, joissa on tunnistanut, että omat toimintatavat eivät tuo haluttuja tuloksia tai vievät jatkuvasti samantapaisiin haasteisiin. Omassa tapauksessani käsiteltiin enemmän työelämään liittyviä rooleja ja toimintaa, mutta monet asiat ovat sovellettavissa myös esimerkiksi elämäntapamuutokseen ja henkilökohtaisten ratkaisujen pohdintaan."

 

Haluan, että sinulla on mahdollisuus lisätä hyvinvointiasi missä tahansa. Voit siis osallistua valmennukseen kotoa, mökiltä, kävelyltä tai mistä ikinä haluat. Voimme tavata esimerkiksi Zoomin, Google Meetin, Whatsappin, puheluiden tai vaikka sähköpostin välityksellä. Jos asut Raahen seudulla, voimme myös tavat kasvokkain.


Valmennuksen kuukausihintaan kuuluu kaksi 60 minuutin tapaamista kuukaudessa. Ennen valmennuksen aloitusta sinulla on myös mahdollisuus ilmaiseen 20 minuutin aloituskeskusteluun, jossa voimme pohtia, miten voin parhaiten auttaa sinua. Sen jälkeen voit rauhassa päättää, haluatko aloittaa valmennuksen. Haluaisitko tehdä jotain myös tapaamisten välillä? Halutessasi voimme suunnitella sinulle myös välitehtäviä, jotka tukevat muutostasi. LoihuPlus valmennuksessa sinulla on myös käytössäsi jatkuva tuki sähköpostitse. 

 

"Nukun paremmin, kun ateriarytmini on säännöllinen. Jaksan myös liikkua enemmän ja ruoka on taas polttoaine eikä lohtu tai vastine jollekin tyhjyyden tunteelle. Hallitsen myös arkea vähän paremmin, ja täytyykin muistaa, että valmennukseni on vielä hiukan kesken. Olen silti oppinut asettamaan omia tarpeitani myös etusijalle ja hiukan lokeroimaan tärkeitä ja vähemmän tärkeitä ajatuksia ja tehtäviä. Nyt opettelen rauhoittumaan iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja jättämään palkintona olevan sosiaalisen median pois hyvissä ajoin, sekä muuttamaan tätä palkintoajatusta toiseen."

 

Haluaisitko tietää, millaisia tuloksia esimerkiksi voit saada?

Kaikki valmennettavat ovat omanlaisiaan. Valmennuksessa lähdetään juuri sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Teet muutoksia, jotka sopivat elämäntilanteeseesi ja voimavaroihisi. Myös valmennuksen pituus vaikuttaa saamiisi tuloksiin. 

Tässä sinulle esimerkkejä tuloksista, joita voit saada 3-12 kk aikana

 • Suhteesi liikkumiseen ja ravintoon muuttuu rennommaksi. Liikunnasta tulee osa arkeasi.

 • Osaat ajatella toimintaasi monesta eri näkökulmasta ja keskittyä ratkaisuihin ongelmien sijaan.

 • Osaat olla jämäkämpi ja pitää paremmin kiinni omista rajoistasi, jolloin saat aikaa sinulle tärkeille asioille.

 • Osaat motivoida itseäsi ja toimia myös ei niin mahtavina päivinä.

 • Osaat kyseenalaistaa ja kumota haitallisia uskomuksia, jolloin ne eivät enää estä sinua tekemästä haluamiasi asioita.

 • Nautit enemmän elämästä, koska osaat tehdä arvoihisi perustuvia valintoja.

 • Osaat ennakoida mahdollisia muutoksen esteitä ja ylittää ne

 • Osaat keskittyä tekemisessäsi siihen, mikä tuo sinulle hyvää oloa, eikä siihen, mikä laihduttaa tehokkaimmin. 

 • Et kärttyile iltaisin lapsille, vaan sinulla on energiaa myös heille.

 • Osaat priorisoida.

 • Nukut paremmin ja osaat huolehtia palautumisestasi.

 • Taloudellinen tilanne on parempi, koska osaat ajatella pitkäjänteisemmin.

 • Osaat tehdä joustavasti omaan elämääsi sopivia hyvinvointiratkaisuja.


Mitä sinä toivoisit valmennukselta? Millaisia asioita hyvinvointi sinulle merkitsee? Keskitymme juuri sinulle tärkeisiin tavoitteisiin. Muista, että tässä valmennuksessa opittuja taitoja voit käyttää loppuelämäsi. Niiden avulla voit jatkaa omannäköistä elämää myös muuttuvissa elämäntilanteissa.  

 
LOIHU hyvinvointivalmennus | Hinnasto

Hinnasto

Valmennukset laskutetaan kuukausittain. Halutessasi voit myös ostaa 3 kuukauden valmennuksen pakettina. Sopii myös lahjaksi.

Maksu tapahtuu laskulla. 

Loihu

247 € (sis. alv 24%)

Sisältää:

 • aloituskeskustelu 20 min.

 • 2 x 60 min valmennustapaaminen/kk

 • täysin yksilöllinen muutosvalmennus 

 • välitehtävät

LoihuPlus

277 € (sis. alv 24%)

Sisältää:

 • aloituskeskustelu 20 min.

 • 2 x 60 min valmennustapaaminen/kk

 • täysin yksilöllinen muutosvalmennus 

 • välitehtävät

Lisäksi

 • tuki tapaamisten välillä

 • yhdessä laadittu materiaali

 

Alkaako sinusta tuntua, että elämäntapamuutos on mahdollinen, mutta sijoitus tuntuu isolta?

Uusien asioiden kokeilu voi tuntua jännittävältä. Haluan, että voit aloittaa hyvinvointimuutoksesi rauhallisella ja innostuneella mielellä. Siksi sinulla on 14 päivän peruutusoikeus. Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen, voit keskeyttää valmennuksen ja saat rahasi takaisin.  ​

LOIHU hyvinvointivalmennuksessa omaksut taitoja, jotka tekevät hyvinvoinnistasi huolehtimisesta joustavaa. Osaat myös itsenäisesti käyttää sinulle kertynyttä osaamista lisäämään hyvinvointiasi. Tervetuloa mukaan!

 

Aloita valmennus | Kysy lisää

Vastaan mielelläni kysymyksiisi valmennuksista. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tätä kautta varataksesi aloituskeskustelun.

Voit myös halutessasi lähettää minulle suoraan viestiä Whatsappiin 050 431 6567

Haluan
Miten haluat, että otan sinuun yhteyttä?
Haluan liittyä Loihun sähköpostilistalle ja saada tietoa hyvinvoinnista sekä Loihun uusista kampanjoista ja hyvinvointiblogin teksteistä. Viestejä tulee yleensä 2-4 kertaa kuussa.

Kiitos! Olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.